top of page
Sök

Billigt och flexibelt abonnemang för fritidshus

Nu finns ett fritidshusavtal där du till en låg kostnad får en fast uppkoppling med 2/2 Mbit/s vilket är fullt tillräckligt för epost, enklare surfning och för att fjärrstyra saker.

Du kan när du vill öka på kapaciteten till 100/100 eller 500/500 Mbit/s och betalar då extra bara för den tid som du använder den högre hastigheten. Du kan köpa dygnsvis, veckovis eller månadsvis. Den högre hastigheten aktiveras några minuter efter att du beställd den.

När tiden gått ut återgår kapaciteten till 2/2 Mbit/s.

Nyttor med att koppla upp sina saker

Mer och mer av våra saker blir uppkopplade mot internet. Köper man en värmepump eller ett oljefyllt element så finns det modeller med WiFi vilket gör att de kan fjärrstyras, du kan enkelt se och styra inomhustemperaturen i din mobil. Kanske vill man även ha elektroniska lås, kontrollera temperaturen i frysen eller en kamera eller larm för att upptäcka inbrott. Allt detta kräver en stabil och säker uppkoppling vilket du får med en fiber.

Fiberföreningen är den enda leverantör av infrastruktur på Ornö som har egna elverk och klarar att hålla igång nätet vid långvariga strömavbrott. Givetvis krävs det att medlemmen har möjlighet att strömförsörja den egna utrustningen. Med ett bilbatteri håller du utrustningen igång under flera dygn. Det gör att du kan fortsätta surfa och ringa WiFi samtal även om mobilnätet ligger nere.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Betala smidigt med e-faktura!

E-faktura innebär att du i stället för en faktura i brevlådan får räkningen elektroniskt till din dator eller mobil. Det sparar tid för både dig som medlem och oss på Ornö Fiber. Fakturan visas på skä

Återkommande driftavbrott åtgärdade

De driftavbrott vi haft i delar av nätet under en tid är nu med stor sannolikhet åtgärdade. En ny kylanläggning är installerad i noden (där alla fibertrådar utgår ifrån) och utrustningen där behöver

Comments


bottom of page